Binnen de scholen van de VCPO Noord Groningen willen we onze ouders de mogelijkheid bieden hun kind (eren) eerder naar school te brengen. We spreken dan van een vervroegde inloop mogelijkheid. De reden hiervan is dat er ouders zijn die hier naar vragen of die mogelijkheid er is i.v.m. met hun werk.

De VCPO Noord Groningen is van mening dat we hieraan tegemoet moeten komen om samen met de ouders te kijken naar een goede dagindeling voor hun kind(eren). Tot de zomervakantie starten we met deze mogelijkheid en willen we kijken of dit een goede opzet is. Ook op onze school hebben we deze vervroegde inloop kunnen regelen.

De school is vanaf 7.45 uur open. De school zorgt voor toezicht in de vorm van een opvangmoeder. De ‘opvangmoeder’ brengt uw kleuter om 8.20 uur naar de leerkracht en de oudere kinderen gaan dan naar buiten tot 8.30 uur waar een pleinwacht aanwezig is. Het is niet de bedoeling dat de opvangmoeder specifieke aandacht besteed aan het ontbijt.

De kosten bedragen € 1,00 per kind per keer.

Mocht u van bovenstaande gebruik willen maken, neem  dan contact op met Mevr. Ina Steenhuis (administratie) of voor meer informatie met Richard Aeilkema (directie)

Het is de bedoeling dat we na de kerstvakantie  starten.